Het concept: Story Supplies

Waarom heet het bedrijf zo? Wat heeft mijn outfit te betekenen? En hoe merk je iets van dit concept als je mij inhuurt?

Story Supplies zou de naam van een winkel kunnen zijn – een winkel waar je allerlei benodigdheden (‘supplies’ in het Engels) kunt vinden voor het vertellen van verhalen. Dat vind ik passen bij wat ik bied. Want mijn diensten lopen uiteen (workshops, lezingen, advies en uitvoering in de praktijk) maar ze bieden allemaal wat je nodig hebt om verhalen te starten, uit te voeren en het effect ervan te meten.

De kleding die ik draag op de nodige foto’s hier op de site sluit aan bij het concept van een ouderwetse winkel. Zo’n schort, een overhemd, strikje, mouwophouders – zoek naar foto’s van winkeliers in de negentiende eeuw en je ziet waar mijn inspiratie vandaan komt.

Philip Corsius

Die outfit draag ik natuurlijk niet altijd. Soms is het leuk om een lezing over storytelling aan te kleden met iets bijzonders. Dan trek ik mijn winkelierskleding aan en neem ik fysieke voorwerpen mee, die ik als metaforen gebruik voor benodigdheden bij storytelling. Het hangt er net vanaf of zo’n theatraal sausje past bij de opdracht. In de meeste gevallen kom ik gewoon ‘als mezelf’.

Hoe zal ik dit bericht eens afsluiten in stijl? O, ik weet het al: leuk dat je kwam winkelen bij Story Supplies. Graag tot snel!

Gepubliceerd door Philip Corsius

How do you make your audience laugh, or cry, or understand? I can help.

Eén opmerking over 'Het concept: Story Supplies'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: