Te gast in een podcast

Er was eens een Brabants sprookjespark waar verhalen centraal stonden – en staan. Al 66 jaar lang is de Efteling een kei in attracties maken rond verhalen en ook in met storytelling naar buiten treden. De podcast Kleine Boodschap nodigde me laatst uit om daar eens dieper op in te gaan.

Elke week verschijnt er een aflevering van Kleine Boodschap, waarin presentatoren Paul Sprangers en Tim Hinssen nieuws over en thematiek rond de Efteling bespreken. Vorige week was het tijd voor een aflevering gewijd aan storytelling. Mijn oud-collega en Pauls oud-klasgenoot Dirk Hens bracht ons met elkaar in contact en het gesprek kon beginnen.

Waar hadden we het dan bijna een uur lang over? Bijvoorbeeld over de YouTube-serie Efteling Fans, waarin het park enkele trouwe liefhebbers portretteert. Over het Lavenlaar als voorloper van de immersieve themagebieden die onder andere Disney en Universal op dit moment in hun parken creëren. En over hoe tof het zou zijn als er een Villa Volta-film zou komen! Benieuwd geworden? Beluister hier de aflevering van Kleine Boodschap over storytelling.

Kleine Boodschap podcast screenshot - ingezoomd

Gepubliceerd door Philip Corsius

How do you make your audience laugh, or cry, or understand? I can help.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: