Ik sta op IMDb!

In Haarlem gebeurt iets bijzonders. Grote namen uit de geschiedenis komen weer tot leven. Wat zeg ik, uit de geschiedenis? Uit de legendes…

Voor kunstenares Kris Lauwen heb ik vorig jaar een kort verhaal geschreven, waarin legendarische figuren elkaar ontmoeten. Een reus, een draak, een moeraswezen… Het was ontzettend tof om zoveel ongebruikelijke personages tegen te komen in oude sagen. Dat is een leuke set speelgoed voor een schrijver.

Kris Lauwen - draakIllustratie: Kris Lauwen. Zie: http://www.krislauwen.nl/ 

Het verhaal vormt de basis voor een animatiefilm. Dat betekent dat er enorm veel tijd en moeite in gaat zitten, voor het eindresultaat te zien is. Kris en haar team zijn nu druk bezig om die korte animatiefilm te realiseren. Ik ben heel benieuwd!

Vorig jaar begon voor mij ook een ander project. Filmmaker Mark Stevens nodigde me uit, om met hem samen te werken aan een script. Het duurt even voor zo’n script precies zo is als je het hebben wil, maar inmiddels is er uitzicht op de opnames!

De toon en vorm van beide korte films verschillen onderling flink. Dat maakt het nog leuker om beide producties straks werkelijkheid te zien worden. Zodra ze verschijnen, laat ik dat weten – én voeg ik ze toe op mijn gloednieuwe IMDb-pagina. Mijn wat? Mijn eigen hoekje op de Internet Movie Database, waarop je kan zien aan welke films ik heb meegewerkt. Deze dus: https://www.imdb.com/name/nm10166518/?ref_=nv_sr_2

Gepubliceerd door Philip Corsius

How do you make your audience laugh, or cry, or understand? I can help.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: